Gå direkt till innehållet
Vy över Malmö.Bilden fÂr fritt anv‰ndas i artiklar, olika samarbetsprojekt d‰r Malmˆ stad deltar samt i marknadsfˆring av staden Malmˆ.

Vad inspirerar dig? Tipsa Pedagog Malmö!

Publicerat: Skribent: Red. Pedagog Malmö

Det händer mycket som är spännande, progressivt och inspirerande i Malmös pedagogiska verksamheter. Och det finns en enorm kompetens. Redaktionen vill gärna ha tips på vad Pedagog Malmö ska lyfta framöver, både i artiklar och filmer. Vad inspirerar dig?

Pedagog Malmö söker tips på pedagogiska verksamheter i Malmö att besöka och få möjlighet att berätta om. Varför inte dela med av ditt eget arbete, eller tipsa om kollegor som inspirerar? Det kan handla om det dagliga arbetet, ett projekt, någon speciell typ av pedagogik, bedömning, reflektioner eller något helt annat. Det lilla är minst lika viktigt som det stora.

Tanken är att lyfta och synliggöra kompetensen hos lärare, skolledare, pedagoger, bibliotekarier, rektorer, kockar och all annan pedagogisk skol-, förskole- och fritidshemspersonal. Tipsa oss gärna genom att skicka ett mail till pedagogmalmo (@) malmo.se.

Bro i Kungsparken i Malmö.

Vill du inspirera andra genom att blogga?

Vill du börja blogga på Pedagog Malmö? På webbplatsen bloggar många av Malmös pedagoger, skolledare, skolbibliotekarier och lärare. Bloggarna inspirerar genom att dela med av sina tankar och sin pedagogiska vardag. Fokus är inspiration. Precis som i det redaktionella materialet kan bloggarna handla om det stora eller det lilla, med eller motgångar. Om du vill börja blogga skicka ett mail till pedagogmalmo(@)malmo.se.

Text: Sara Arildsson
Foto: © BirdView.Se, © Jörgen Lindström/Malmö Turism

2 Kommentarer

 1. Vill tipsa om Christer Karlsson som är utbildningsadvisor och har ett litet aktiebolag i Malmö. Christer är inhyrd som lärare i didaktik på universitetsnivå och har ett förflutet som elitidrottare och landslagstränare. Idag är ett av hans uppdrag att vara examinerande lärare i pedagogik för Sveriges Lantbruksuniversitet. De senaste 10 åren har han skapat flertalet utbildningar och föreläst om ledarskap, motivation, vinnarkultur och pedagogik, både nationellt och internationellt, på bl a universitet, idrottsförbund och inom olika EU-projekt. Innan det arbetade han som lärare i 10 år. Christer har god kännedom om den europeiska referensramen SeQF, och vet vikten av att värdera formellt och informellt lärande lika. Han kan också väldigt mycket om olika inlärningsidentiteter.
  Företaget han driver och är anställd i heter Konsulthjärtat AB och hans uppdrag vill han förknippa med projektnamnet Engagerad Aktiverad.

  Jag vill tipsa om honom för att han har väldigt många konkreta tips och handfasta råd till alla som utbildar, föreläser eller på annat sätt vill få människor i grupp eller via webinar att bli engagerade och aktiva.

  Christer Karlssons kontaktuppgifter är:
  0730-20 50 20
  christer.karlsson@engageradaktiverad.se

  1. Tack för tipset Lina!

   Vänligen
   Sara Arildsson

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!