Vy över Malmö.
Bilden fÂr fritt anv‰ndas i artiklar, olika samarbetsprojekt d‰r Malmˆ stad deltar samt i marknadsfˆring av staden Malmˆ.

Vad inspirerar dig? Tipsa Pedagog Malmö!

Det händer mycket som är spännande, progressivt och inspirerande i Malmös pedagogiska verksamheter. Och det finns en enorm kompetens. Redaktionen vill gärna ha tips på vad Pedagog Malmö ska lyfta framöver, både i artiklar och filmer. Vad inspirerar dig?

Pedagog Malmö söker tips på pedagogiska verksamheter i Malmö att besöka och få möjlighet att berätta om. Varför inte dela med av ditt eget arbete, eller tipsa om kollegor som inspirerar? Det kan handla om det dagliga arbetet, ett projekt, någon speciell typ av pedagogik, bedömning, reflektioner eller något helt annat. Det lilla är minst lika viktigt som det stora.

Tanken är att lyfta och synliggöra kompetensen hos lärare, skolledare, pedagoger, bibliotekarier, rektorer, kockar och all annan pedagogisk skol-, förskole- och fritidshemspersonal. Tipsa oss gärna genom att skicka ett mail till pedagogmalmo (@) malmo.se.

Bro i Kungsparken i Malmö.

Vill du inspirera andra genom att blogga?

Vill du börja blogga på Pedagog Malmö? På webbplatsen bloggar många av Malmös pedagoger, skolledare, skolbibliotekarier och lärare. Bloggarna inspirerar genom att dela med av sina tankar och sin pedagogiska vardag. Fokus är inspiration. Precis som i det redaktionella materialet kan bloggarna handla om det stora eller det lilla, med eller motgångar. Om du vill börja blogga skicka ett mail till pedagogmalmo(@)malmo.se.

Text: Sara Arildsson
Foto: © BirdView.Se, © Jörgen Lindström/Malmö Turism