Gå direkt till innehållet
Lina Haskel står bakom datorskärm som visar Pedagog Malmös nyhetsbrev.Lina Haskel, redaktör på Pedagog Malmö. Foto: Fredrik Thunberg

Missa inget – följ Pedagog Malmö med nyhetsbrevet

Publicerat: Skribent: Red. Pedagog Malmö

Nu förbättrar och uppdaterar vi Pedagog Malmös nyhetsbrev, med läsarna i fokus. Att prenumerera på vårt nyhetsbrev är ett smart sätt att bekvämt och enkelt följa oss och ta del av artiklar, blogginlägg, filmer och poddar om arbetet i Malmös förskolor och skolor.

– Hallå där, Lina Haskel, redaktör på Pedagog Malmö. Det är nypremiär för Pedagog Malmös nyhetsbrev, vad innebär det?

– Vårt nyhetsbrev kliver från och med imorgon, 23 november, i en snyggare kostym. Det kommer nu bli tydligare och enklare att navigera i nyhetsbrevet och ta del av vårt utvalda material från webbtidningen Pedagog Malmö.

– Varför ska man prenumerera på nyhetsbrevet?

– För pedagoger eller skolledare som vill inspireras av sina kollegors arbetssätt, så är webbtidningen Pedagog Malmö helt rätt! Vi lyfter medarbetare och deras metoder för att sprida inspirationen vidare till andra. Vi vill också förmedla kunskapen på det sätt som är bäst, ibland passar en filmad föreläsning bäst, ibland är det bättre med en personlig intervju i form av en podd, och ibland funkar det bäst med en välskriven artikel som man kan läsa i sin egen takt. För den som dessutom vill göra det bekvämt för sig och varje vecka bli serverad ett kurerat urval av våra artiklar, filmer, poddar och bloggar, ja, då tycker jag absolut att man ska prenumerera på nyhetsbrevet som varje onsdagsmorgon landar i mejlkorgen.

– Hur gör man för att bli prenumerant?

– Det är superenkelt att bli prenumerant på vårt nyhetsbrev! Klicka bara in dig på den här länken, fyll i din mejladress och namn, sedan är det bara att vänta in onsdagen och allt spännande vi tipsar om!

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!