Pedagog Malmös redaktörer Lina Haskel, Fredrik Thunberg och Mette Mjöberg Tegnander sitter i en soffa.
Pedagog Malmös redaktörer Lina Haskel, Fredrik Thunberg och Mette Mjöberg Tegnander.

Följ oss – i valfri kanal

Terminsstart betyder också att Pedagog Malmös redaktion börjar publicera material igen; visste du förresten att vi har ett nyhetsbrev som gör att du snabbt och enkelt får full koll på allt som händer hos oss?

Varje vecka, för att inte säga varje dag, under läsåret publicerar Pedagog Malmö nytt material som vill inspirera, belysa en utmaning, delge en lärdom eller lyfta fram en person som verkar inom skola och förskola i Malmö. Vi gör det genom artiklar som redaktionen skriver, blogginlägg från skolornas medarbetare och samtal med skolprofiler i podden Podagog Malmö, men numera också genom filmade föreläsningar där bland annat lärare och skolledare delar med sig av erfarenheter, lärdomar och arbetssätt. Under sommaren har vi fyllt på med ett tiotal föreläsningar från årets upplaga av InnoCarnival Kika här för dessa och ett femtiotal andra föreläsningar.

Du följer oss så klart här på https://pedagog.malmo.se/, men vill du få en snabb överblick och vara säker på att inte missa något som publiceras hos oss ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev (anmäl dig här!). En redaktör ser till att du varje onsdagsmorgon får ett rykande färskt brev med allt nytt och spännande som händer i våra kanaler.

Glöm inte heller att du kan tipsa oss om sådant vi borde skriva om. Mejla till pedagogmalmo@malmo.se!

Välkomna tillbaka!

/Fredrik, Mette & Lina