Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Elevers motståndskraft – James Nottingham #PML16

James Nottingham föreläser.

När dörrarna öppnas till vår gemensamma studiedag den 27 september kommer det att finnas mycket att välja på. Ett av alternativen kommer att vara James Nottingham som kommer att fokusera sin föreläsning på elevers motståndskraft och hur vi kan hjälpa elever med att arbeta sig igenom problem. Att hitta strategier som kan användas om det inte blir rätt vid första försöket. Här berättar Nottingham kort om hur han planerar att lägga upp sin föreläsning.

Nottingham föreläser två gånger. Första gången på morgonen och den andra gången efter lunch. Mer information kommer när programmet är klart. Det är däremot klart att föreläsningen kommer att finns tillgänglig på vår egen mediaserver, Selma, i efterhand.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.