Gå direkt till innehållet

Annika Josefsson – Svenskrytmik för lågstadiet

Publicerat: Skribent: Red. Pedagog Malmö
Annika Josefsson.

Passa på att testa svenskrytmik!
Är du intresserad av att arbeta med musik, rörelse, sång och drama i din svenskundervisning? Nu har du möjlighet att få inspiration och kunskap om hur du kan använda dig av dessa verktyg i din egen undervisning.
Det vi gör kan du tydligt hitta kopplingar till i skolans läroplan. Övningarna kan användas direkt som de är, men förhoppningsvis kommer de också att ge idéer till hur ni i klassen kan utveckla svenskämnet på ett lustfyllt sätt.

Sjung med Annika på Pedagog Malmö Live! den 27 september.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!