Publicerat:

Ledarskap, podcastpremiär och skolutveckling

Om att utveckla sitt personliga ledarskap, om att stå på randen till att bli skolledare och om den skräckblandade förtjusningen när man inser att man har blivit antagen till utbildningen ”Skolledarskap i sikte”.

I Pedagog Malmös podcastpremiär möter vi Susanna Sjöstrand och EwaLotta Bendoff. De är två av deltagarna som går utbildningen ”Skolledarskap i sikte”. Utbildningen anordnas på uppdrag av grundskoleförvaltningen och är en chans för deltagarna att få en försmak på vad det innebär att jobba som skolledare. Det är också en möjlighet för deltagarna att jobba med sitt eget personliga ledarskap.

Vad tyckte du? Hör av dig till redaktionen: pedagogmalmo@malmo.se

Foto: Colourbox

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.