Gå direkt till innehållet

Här är de nominerade till Malmö pedagogpris 2021 i kategori förskola

Publicerat: Skribent: Anna Singhateh
Barnhänder som ritar.

Antalet nomineringar har i år slagit nytt rekord, hela 693 nomineringar har inkommit. På grund av det stora antalet nomineringar kommer vi i år att offentliggöra de nominerade i respektive kategori var för sig. Först ut är kategori förskola där antalet nomineringar har fördubblats i år jämfört med förra året. Totalt 96 nomineringar fördelat på 67 pedagoger eller avdelningar.

Vårdnadshavare är de som är bäst på att nominera pedagoger i förskolan, följt av kollegor. Många nomineringar är välmotiverade och håller hög kvalitet i beskrivningarna av varför den nominerade ska vinna Malmö pedagogpris. Nedan följer ett litet axplock:

”X är en fantastisk person som ser och finns där för alla barn. Hon har ett stort hjärta och engagemang i sitt arbete och hennes undervisning fullkomligt lyser av kunskap som på ett enkelt och lekfullt sätt förmedlas till barnen. Hon är fantasifull, rolig, kreativ och lösningsfokuserad vilket syns väldigt tydligt i allt hon gör.” (Vårdnadshavare)

”…Och inte bara det, hon är en pedagog som aldrig har slut på kreativitet. Allt från när det kommer till skapande i ateljén till utflykterna vi drar iväg på men framförallt, sångstunden! Hon har på sin fritid lärt sig att spela gitarr för att hon vet att de yngsta barnen älskar det” (Kollega)

”Relationell pedagogik, proffs på att låta omsorg och utbildning hand i hand, hon har en förmåga att på alla sätt lyfta sin omgivning till förmån för barnens bästa. Hon är en sån som alla förskolor behöver, en som förbättrar verksamheten för hela förskolan. Analytisk förmåga, ledarskap och relationsbyggande i en och samma person. Hon är en uppskattad medarbetare, pedagog och medmänniska” (Kollega om vad som är den nominerades styrka)

”…Många gånger är det tack vare henne som gör att han vill varje morgon gå till förskola” (Vårdnadshavare)

Och de nominerade är…

Listan nedan är sorterad i bokstavsordning och till viss del redigerad, alla nominerade presenteras en gång trots att vissa har fått flera nomineringar. Stort grattis till alla nominerade!

Processen för att utse en vinnare sker i flera steg. En urvalsgrupp gör ett första urval och inhämtar sedan referenser och mer information om kandidaterna. Tre finalister utses i varje kategori och slutligen är det Pedagogisk inspirations styrgrupp som utser en vinnare. Vinnarna överraskas på sin arbetsplats och presenteras i slutet av terminen.

Aida Bulltofta förskola
Alexandra Sommarängens förskola
All personal Slånbärets förskola
Amanda Beritta Gurris förskola
Anna Bäckens förskola
Anna Edvardsson, Sook Hansson, Anne Sjöstedt, Graciela Lesko Förskoleområde C11 (Augustenborg, Almängen, Esteten och Heleneholms fsk)
Anna Lindström Carl Gustafs förskola
Annelie Fregattens förskola
Annette Pilängens förskola
Annmarie Törnblom Diamantens förskola
Ann-Sofie Hansson Snödroppens förskola
Anton Jakobsson Förskoleområde C13
Arbetslaget på avd smultronet Slånbärets förskola
Arbetslaget på avdelning blå Byängens förskola
Avd Flygplanet (Mariann, Lynn och Malin) Pilotens förskola
Avd Luftballongen (Helena, Karolina och Jessica) Pilotens förskola
Avdelning Fjärilen Mossängens förskola
Avdelning Tukanen Lugnets förskola
Carina Alsenfeldt Rönnen, Rönnbäret och Ellstorps förskolor
Caroline Reslow Sofielunds förskola
Cecilia Magnusson Byängens förskola
Cecilia Magnusson och Mathilda Edlund Byängens förskola
Charlotta Rivas Stångbönans förskola
Corina Rodriguez Bryggans förskola
Eka Resmiati Gunnarsson Södervärns förskola
Emilia Lagerstedt Juvelens förskola
Eva Blixt Ohlen Område D
Eva Lundell Sannaparkens förskola
Ewa, Bine, Faire Oxiegårdens förskola
Evelina på Falken Kalkbrottets förskola
Inger Alm Nicke Pings förskola
Ivan Milovan Augustenborgs förskola
Jenny Werstroh Carl Gustafs förskola
Jessica, Kaltumo, Sabrina, Sofie, Shadaan Änghagen förskola
Jonathan Lindängehus förskola
Jorun Lindskog, Anna-Karin Forsberg, Danijel Dahlin Junibackens förskola, Trädgårdens förskola och Granbackens förskola
Julie Bulltofta förskola
Junibacken, Villerkulla Oxiegårdens förskola
Karez Trädgårdens förskola
Karolina Nilsson Pilotens förskola
Kerstin Andersson Nicke Pings förskola
Lina Karlström Uteförskolan Stock och Sten
Louise Åkesson Grönalunds förskola
Magdalena Gwiazda Rönnens förskola
Maja Djupadals förskola
Marie-Louise Ekberg Johanneslust förskola
Mergime och Basima Kvisttofta förskola
Morena Jardim Tröskans förskola
My och Hannah Visans förskolan
Nathalie Vilhelmsson Nicke Pings förskola
Paul Persson Byängens förskola
Pedagogerna på Singelen Berga förskola
Peter Östra fäladens förskola
Petra Jacobsen Sjöhästens förskola
Randa Yussef Ellstorps förskola
Sara Oxievångs förskola
Sara Solglimtens förskola
Semira Hadzalic Almgårdens förskola
Sengul Berga förskola
Shazia Hamid Snödroppens förskola
Sofie Valkenström Ånglokets förskola
Susanne Blixten, Floda
Therese Andersson Bastionens förskola
Ulrika Amanda Jonas Matilda Annestads förskola
Yona Kimhi Gullängens förskola
Yulia Dimiriyevska, Iwona Kulig & Ahla Sahib Bastionens förskola
Zareena Lindängehus förskola

 

Vill du som är nominerad ta del av motiveringen? Kontakta då anna.singhateh@malmo.se

Kategorier

Temablogg

41 Kommentarer

 1. Jag röstar på Magdalena och Carina på Rönnens förskola.

 2. Hej!
  Jag röstar på Magdalena Gwiazda
  Då hon är en otroligt duktig pedagog som alla barnen älskar då hon får med sig dom i det hon gör ❤️ Pyssel och musik

 3. Jag röstar på den superduktiga pedagogen Magdalena Gwiazda.
  Hon har en underbar fantasirikedom och hennes musikaliska ådra inspirerar barnen varje dag. Hon har också ett mycket bra förhållningssätt mot alla barn. Och de älskar när hon har dramalek med fantasi ,musik och instrument . I ateljén inspirerar hon barnen till pyssel , målning och kreativitet.

 4. jag röstar på Randa Yussef på ellstorp!

 5. RANDA YUSSEF BÄSTA PEdagog!!

 6. Jag röstar på randa på ellstorp, en fantastisk person med underbar personlighet.

 7. Jag röstar på Randa Yussef

 8. Röstar på Randa Yussef

 9. Utan tvekan röstar jag på bästa pedagogen Randa Yussef som arbetar på Ellstorps förskola!

  1. Helt klart på bästa Randa Yussef som arbetar på Ellstorps förskola

 10. Jag röstar på Randa Yussef. Jobbar på Ellstorps förskolan. Hon är bara så underbar hennes positivitet idérikedom engagemang tålamod gör henne bäst

 11. Jag röstar på Magdalena från Rönnens förskola.
  Hon är en fantastisk och underbar person.

 12. Jag röstar på Randa Yussef från Ellstorps förskola

  Underbar person!

 13. Röstar på Magdalena Gwiazda, Rönnens förskola. Fantastisk pedagog! Otroligt kreativ tillsammans med barnen, i sitt intresse och engagemang för bland annat skapande och musik.

 14. Jag röstar på Randa Yussef, pedagogisk och snäll! :)

 15. Föralltid Randa Y. Hon är alldeles fantastiskt ❤

 16. Jag röstar på Randa Yussef, den varmaste mest omtänksamma människa som jobbar på Ellstorps förskola. Hon hjälpte vår dotter hitta rätt i sin nya klass när vi flyttade till Malmö. Tack för allt Randa! /Linda och Stella

 17. Jag röstar på Magdalena Gwiazda. Hon är en fantastisk pedagog som är engagerad med barnen. Hon är musikalisk och kreativ och barnen kommer springandes så fort de ser henne. Magdalena, du är fantastisk och barnen älskar dig ❤️

 18. Jag röstar på Magdalena Gwiazda, Rönnens förskola. En varm och musikalisk pedagog som brinner för sitt uppdrag och som stödjer, utmanar och leder barnen på deras viktiga resa.

 19. RANDA YUSSEF ALLA DAGAR I VECKAN! Bästa människan som existerar med mål till att få alla barn att utvecklas i sin tid samt vara hygieniskt rena. En kreativ pedagog som arbetar för att hon tycker om sitt yrke och inte bara för att hon måste jobba. Hon bryr sig om allt och alla! Hon förtjänar att vinna med tanke på att man aldrig kan hitta en like tålmodig och underbar kvinna. Hennes hjärta är av guld och jag älskar hur hon har hjälpt mig med min dotter zarina genom vått och torrt! Kan alltid lita på henne! Fantastisk individ både i och utanför sitt yrke! HEJA RANDA! ❤️

 20. Jag lägger min röst på underbara Randa på Ellstorps förskola. En person som älskar och brinner för sitt jobb. Mycket pedagogisk och engagerad person! ❤️

 21. Jag röstar på Magda Gwiazda på Rönnens förskola eftersom hon är en duktig pedagog som kan locka fram kreativitet hos barn. Magda är även bra på att presentera barnens fantastiska arbeten för deras föräldrar på ett systematiskt och vetenskaplig sätt och kan visa för våra politiker hur viktig roll föskolepedagoger har i barnens utveckling.

 22. Jag röstar på Magdalena Gwiazda. En hjälpsam och omtänksam person, rik av idèer som hon gärna sprider vidare till andra! Lycka till Magda❤

 23. Den bästa pedagogen är såklart Randa Yussef!

 24. Jag röstar på Alexandra ,Tania och Carina på Rönnens och Ellstorps förskola.
  Tack för era brinnande engagemang som smitar av sig och sätter bra spår i vårt arbete. Tack för ni strävar framåt och imponera oss andra varje dag

 25. Röstar på Eka Resmiati Gunnarsson! Hon har ett enormt stort hjärta, och får alla barn att känna sig älskade och speciella oavsett om de går på hennes avdelning eller gått vidare till storabarnsavdelningen. Hennes tålamod tar aldrig slut och hon löser alla problem, små som stora.

 26. En pedagog som verkligen brinner för att jobba med barn och deras utveckling är definitivt Randa.Y på Ellstorps förskola❤️

 27. Jag röstar på slånbäret, avd smultronet. Fantastisk personal.

 28. Slånbärets förskola, den bästa förskolan helt klart.

 29. Mina tolv poäng går till Magdalena Gwiazda med motivering: angagerad, kreativ, ödmjuk, hjälpsam person. Hon är pedagogen som sätter barn i fokus. Tack, Magdalena att jag har fått chansen att jobba med dig.

 30. Carina R på bryggans fsk är helt fantastisk

 31. Corina på Bryggans Förskola är mycket förtjänt detta pris. Hon ser varje barn, är lyhörd för barnens behov och integrerar det i utvecklingen, och möter oss föräldrar med återkoppling och respekt. Corina är en pedagog i sann bemärkelse.

 32. Jag röster på den fantastiska Julie Chikane på bulltofta. Hennes förmåga att se fast man inte syns, att höra fast man inte säger något är en egenskap man inte kan träna fram utan den har man bara. Och Julie har den och låter ingen gå osedd. Julie har ett fantastiskt hjärta och bidrar med den vackraste förändringen och möjligheter för våra barn.

 33. Jag röstar på Julie på Bulltoftas förskola. Julie är en unik pedagog som är inkluderande, har ett enormt stort engagemang, är väldigt omtänksam och ser alltid till att lyfta och få barn och samtliga personer runt omkring henne att må bra och stärker ens självkänsla. Vi behöver fler pedagoger som Julie!

 34. Jag röstar på Julie !!! Hon är en jätte bra pedagog, och gör allt för att barnen ska ha kul och utvecklas! Hon är omtänksam, visar engagemang o bryr sig om människorna runt om henne. Vi behöver fler pedagoger som henne !

 35. Hej allihopa
  Jag skulle vilja nominera min kära syster. Hon är rolig trevlig och har full av energi! Hon älskar att jobba med på förskola. Hon bjuder alltid på sig själv och är en underbar kollega ❤️ WE LOVE YOU JULIE CHIKANE

 36. Julie Chikane förtjänar att vinna! Bästa pedagogen som finns

 37. Tack allihop för era fina kommentarer! Underbart att läsa och jag hoppas innerligt att de pedagoger ni nämner också går in och läser.
  Vinnaren utses av en jury och presenteras i december. Håll tummarna för er favorit!
  /Anna, projektledare för Malmö pedagogpris

 38. Jag röstar på Eka från Södervärn förskola för hennes stora engagemang med barnen. För hennes kunskap och delaktighet i förskolans arbete. Tack vare Eka kan barnen ta del av teaterföreställningar och andra kulturella aktiviteter. För en godhjärtad och rättvis arbetskollega. En bra handledare och även en bra kommunikatör med vårdnadshavaren.

 39. Röstar på Eka Resmiati Gunnarsson, på södervärns förskola för hennes stora pedagogiska engagemang och enorma drivande för en konstant utveckling.

 40. Jag röstar på Semira Hadzalic.
  Eftersom hon är en glad och positiv pedagog som är engagerad i sitt arbete och är fantastiskt duktig på sitt arbete med både barn och föräldrar och sina kollegor. Hon jobbar verkligen helhjärtat och ger sitt allt på jobbet. Hon är en riktig power kvinna! Hon förtjänar att få pedagog priset!!!

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!