Allt du behöver veta inför ditt besök på PML18

Illustration där det står Pedagog Malmö Live.

Pedagog Malmö – live närmar sig med stormsteg. Här är allt du behöver veta inför studiedagen den 26 september.

När börjar dagen?
För dig som deltar på förmiddagen börjar första föreläsningen kl 9 (dörrarna öppnas kl 8.30)
För dig som deltar på eftermiddagen börjar första föreläsningen kl 13 (dörrarna öppnas kl 12.30).

Tiderna gäller på alla skolor.

Vad ska jag ha med mig?
Din bekräftelse på din anmälan ska du visa i dörren – ta med den i mobilen eller på papper. Bekräftelsen är samma sak som kopian på din anmälan som skickades automatiskt med google som avsändare i samband med din anmälan. OM du inte hittar den så kommer det att finnas listor på plats.

Ta gärna med dig din dator, surfplatta och/eller telefon. Detta gäller speciellt du som ska vara på Borgarskolan och tema digitalisering och framtidsspaning. Där är datorn ett verktyg att använda i många workshops!

Vad ska jag tänka på?
Eftersom du inte har anmält dig till enskilda workshops eller föreläsningar i förväg underlättar du för dig själv genom att i förväg ha valt ut dina favoriter i programmet. Vi hoppas givetvis att du ska få plats på ditt förstaval, men skulle det vara fullt finns det många bra alternativ bland de andra föreläsningarna. På varje skola sker mellan 10-15 föreläsningar parallellt så vi är övertygade om att det finns något för alla. Det är först till kvarn som gäller, och det är inte möjligt att hålla plats åt kollegor. Det finns dock mycket ”luft” i programmet så det finns ingen anledning att stressa och ha vassa armbågar.

Är det några ändringar i programmet?
Ja, ändringar blir det dessvärre alltid i ett så här stort arrangemang. Ett uppdaterat program finns alltid online, där det framgår om några föreläsningar har ställts in. På plats på respektive skola finns ett stort schema där ändringar av programmet framgår. Programmet kommer även finnas i tryckt format på plats, och vi hoppas att det kommer fungera som en katalog över mängder av kompetens även framöver

Kommer några föreläsningar att filmas?
Ja, vi kommer att filma några föreläsningar och lägga ut på Pedagog Malmö i efterhand.

Hur kan jag bidra till att det blir en så bra dag som möjligt?
Bidra till det kollegiala lärandet genom att dela med dig av dina tankar, erfarenheter och kunskap både på plats och i sociala medier under #PML18. ”You get out what you put in”.

Kommer det att finnas kaffe?
Självklart! Kaffe, frukt och dumlekolor finns till alla.

Var ska jag vända mig om jag har fler frågor?
Vänd dig till din närmaste chef eller kontakta oss på pedagogmalmolive@malmo.se

Ser fram emot att träffa er alla på onsdag!

/Projektgruppen för Pedagog Malmö Live 2018