Anders Holmgren – Bedömning för lärande

Anders Holmgren

Anders Holmgren är pedagogisk processledare på Lin Education och kommer senast från ett uppdrag som utvecklingsledare i Borås stad och brinner för att alla ska få en bra möjlighet att lyckas. I en verksamhet som är bra på att följa upp vad eleverna kan och bygger förtroendefulla relationer, utvecklas och lär barnen mer. Anders är en av Sveriges ledande praktiker på Bedömning för lärande och hur man skapar en lärande organisation i relation till den svenska skolans utmaningar.

Kärnan i BFL är inte glasspinnar med elevernas namn, miniwhiteboards eller ens fem nyckelstrategier och en grundläggande idé. Kärnan är att eleven ska utveckla en näsa för kvalitet! Tag med ditt digitala verktyg så testar vi hur man gör!

Dina cookie-inställningar hindrar dig från att se innehåll från YouTube. Du kan enkelt ändra dina inställningar för Funktionella cookies, så att du kan ta del av innehållet.

Pedagogisk Inspiration Malmös förvaltningsgemensamma studiedag Pedagog Malmö Live går av stapeln den 29 september och Anders ser du kl 10.30-12.00 på Pauliskolan och 15.00-16.30 på Malmö latin.