eTwinning fyller 10 år!!

eTwinning-dagen: en dag att fira i skolan!

 

Alt Image
Fira eTwinnings 10-årsjubileum genom att delta i vår första årliga eTwinning-dag! Det kommer att bli en mänsklig logo, ballongsläpp och mycket mer… vad ska er skola göra? Visa oss genom att dela dina bilder på vårt nya Instagram-konto!

Kom ihåg dagen: Den 7 maj firas i eTwinning-dagen i alla eTwinning-länder!

Vi välkomnar alla skolor som vill delta i de aktiviteter vi planerar för att fira 10-årsjubileet. Ni kan välja bland följande aktiviteter, det är upp till er bestämma:

  • Skapa en mänsklig logo: Samarbete och fantasi är kärnan i eTwinning. Släpp lös dina elevers fantasi genom att be dem att skapa modellen till eTwinning-logon på skolgården, i gymnastiksalen eller klassrummet.
  • Ordna ett ballongsläpp och låt ballongerna stiga upp från er skola.

Passa på att ta några bilder när ni roar er med dessa aktiviteter och dela dem på sociala medier den 7 maj med hashtaggen #eTwinningDay. Vi har också skapat vårt egna instagram-konto som hjälp för dig att dela med dig av vad er skola har hållit på med.

Du behöver inte vänta till den 7 maj för att genomföra dessa aktiviteter, men vi ber dig att vänta till dess med att dela era bilder eller videor. Vi vill att eTwinning-dagen ska firas samtidigt i alla eTwinning-länder och vi vill använda dessa bilder och videor på den här webbplatsen och vår 10-årsjubileums-mini-webbplats. Vänd dig gärna till din NSS om du behöver hjälp.

Så gör er redo att fira eTwinning-dagen i er skola i år – hjälp till att skapa en ny eTwinning-tradition för kommande år!

Taget från www.etwinning.net