Här anmäler du dig till PML18

Illustration där det står Pedagog Malmö Live.

Idag öppnar anmälan till PML18!

Observera att Pedagog Malmö Live är för dig som jobbar i Malmös grundskolor (kommunala och friskolor) samt för pedagoger på kommunala gymnasieskolor i Malmö, kommunal VUX i Malmö och försteförskollärare och förskolechefer på kommunala förskolor i Malmö. Osäker på om du ska anmäla dig? Fråga din närmaste chef.

Nytt för i år är att du INTE behöver anmäla dig till de enskilda workshops och föreläsningar du vill gå på, utan du väljer endast den skola/tema du vill delta på. Väl på plats den 26:e september är det fritt fram att välja mellan det fina utbudet av föreläsningar på den skola du anmält dig till. På plats är det ”först till kvarn” som gäller, så det kan hända att vissa föreläsningar blir fullsatta. Men då finns det många andra alternativ att välja mellan, så vi hoppas och tror att alla blir nöjda.

Innan du anmäler dig bör du ha kikat på programmet, så att du är säker på att du väljer rätt.

Du anmäler dig till en halvdag, antingen förmiddag kl 9-12 eller eftermiddag kl 13-16. Det är viktigt att du anmäler dig till den halvdag du är ”tilldelad” då programmet bygger på en balans i antal deltagare under för- och eftermiddag.

Anmälan till FÖRMIDDAGEN

Här ser du vilka arbetsplatser som ska gå på förmiddagen.

Anmälan till EFTERMIDDAGEN

Här ser du vilka arbetsplatser som ska gå på eftermiddagen.

Medarbetare i förskolan, friskolor och vuxenutbildningen väljer själva vilken del av dag de deltar på. Värt att notera är att det förväntas komma något fler deltagare på förmiddagen, så ett tips är att välja eftermiddag för att undvika trängsel.

När du har anmält dig får du en bekräftelse på din anmälan skickad till din mail. Visa upp denna bekräftelse i dörren! Bekräftelsen skickas direkt via formuläret, får du inte den har du antagligen råkat skriva in fel adress. Om detta är fallet så maila till pedagogmalmolive@malmo.se.

Välkomna!