Innocarnival 2024 – arbetsbok för hjälp med uppdraget!

Tecknad bild av två barn som kommer på idéer.
Ska ni vara med på Innocarnival i vår? Då kommer ni garanterat att ha nytta och glädje av “Arbetsboken” som tillsammans med filmer hjälper er med uppdraget att ta fram en smart innovation som kan göra världen mer hållbar och rättvis. Boken är full av tips och övningar att jobba med i klassrummet. Vi på Malmö delar är glada över att ni hittar hela boken på sajten!

InnoCarnival – barn och ungas idéer för framtiden

Det här arbetsområdet vänder sig till eleverna och innehåller såväl arbetsbok som guidade animerade filmer. När klassen börjar sitt äventyr med uppdraget att ta fram en smart innovation som kan göra världen mer hållbar och rättvis kommer ni att få tips, övningar och lära er mer om Agenda 2030!

Ni får hjälp att komma på idéer, öva upp er kreativitet, träna på att presentera er innovation och dessutom kan ni läsa om tidigare innovationer!

I maj kommer ni att träffa andra elever från Malmö och tävla med era innovationer!

Vill ni inspireras av andra innovationer och upptäckter hittar ni dessutom Historiska och nutida upptäckter inom NO där ni får exempel på forskare, vad de gör och hur deras uppfinningar påverkar världen: I denna resurs kan ni även öva på er kreativitet och klura över att återskapa utan att skapa nytt med hjälp av choice board.

I SMARTA mål och hur du når dem hittar ni hjälp för att sätta upp nya mål för att förverkliga idéer för en hållbar och rättvis värld. Genom SMARTA-mål är det lättare att nå målen både individuellt och i grupp.

Vi har fullt fokus på innovationer hela veckan på Malmö delar och ser fram emot att ta del av spännande presentationer i vår!

Lycka till! / Annika och Lena

Redaktörer på Malmö delar