Kom och låt dig inspireras av Nordplus

 

 

 

 

 

So

En stjärna och texten Nordplus.

Som ett komplement till eTwinning kan du arbeta med Nordplus också. De bygger på liknande principer men har inte samma strukturer och upplägg.

Vill du veta mer om hur du kan arbeta tillsammans med andra nordiska skolor genom Nordplus? Vill du hitta motivation, partners och idéer till projekt? Kom till detta inspirationstillfälle i Malmö och få konkreta tips på hur du kan arbeta med de nordiska språken i ett autentiskt sammanhang. Här kommer du också att få möjlighet att diskutera tillsammans med andra nordiska kollegor! 

Det blir en extra ansökningsomgång för Nordplus språk, med sista anmälningsdag 1 oktober 2015. Inför ansökningsomgången anordnar det svenska och det danska kontoret ett inspirationsseminarium i Malmö den 2 september 2015. På länken nedan finns information om programmet och en länk till anmälan.

 

Information om Nordplus språk: http://nordplusonline.org/nor/Nyheter/UTLYSNINGER/Ekstraordinaer-ansoegningsrunde-om-tilskud-til-sprogprojekter

 

Anmälningslänk: https://docs.google.com/forms/d/168w99LiIZynVLnIy5rNre-cPBwS5lFQ-LG4LM4zVy1I/viewform Sista anmälningsdag: 29 augusti 2015

Vill du veta mer om Nordplus, läs här: 

NORDPLUS

Varmt välkomna!