MalmöÄventyret

Dina cookie-inställningar hindrar dig från att se innehåll från YouTube. Du kan enkelt ändra dina inställningar för Funktionella cookies, så att du kan ta del av innehållet.

 

Nu kommer Drömmarnas hus Äventyr äntligen till Malmö och spännande väsen kommer under vårterminen 2017 befolka Torups skogar.

För vem?           För elever i åk 2 i Malmö

När?                   Vårterminen 2017

Att delta i Malmöäventyret är helt kostnadsfritt och transporter till och från Torup ingår.

Bokningen öppnar i oktober men du kan redan nu skicka in en intresseanmälan så du blir garanterad att få erbjudandet och med det mer information skickat direkt till din mailadress när det släpps.

Intresseanmälan hittar du här: http://goo.gl/forms/kzcpAkYDjC

Drömmarnas Hus har i sex års tid iscensatt ett stort årligt Äventyr i Fulltoftaskogarna för elever från hela Skåne.

Ett Äventyr bygger på en väl beprövad pedagogik där man med fiktionen som en tydlig ram skapar ett spännande och motiverande sammanhang för en lärandeprocess. En lärandeprocess som såväl innehåller ämneskunskap (Lgr 11) som träning i samarbete. Ett spännande uppdrag motiverar eleverna att lära sig och de engageras under processen att inhämta kunskap för att klara av uppdraget. Det handlar om samarbete, delaktighet och interaktivitet – ALLA MÅSTE HJÄLPAS ÅT! Själva äventyrsdagen och upplösningen utspelar sig alltid i skogsterräng där barnen interagerar med fiktionens karaktärer och blir historiens hjältar.

MalmöÄventyret är en samproduktion mellan Pedagogisk Inspiration Malmö och Drömmarnas Hus.

För mer info kontakta Caroline Ulvsand, Pedagogisk Inspiration. caroline.ulvsand@malmo.se 0729-81 97 61 eller Ann-Marie Erixon, Drömmarnas Hus ann-marie@drommarnashus.se 0734-48 62 02.