Naturen behöver inte människan

Jordglob sett från rymden.

Den hittills förhållandevis varma vintern kan får vem som helst att börja fundera på om det är fel på vårt klimat. Att alla politiker inte riktigt tar ansvar för miljö- och klimatfrågor underlättar inte, men de enda som drabbas av detta är vi människor. Naturen klarar sig alltid.

Veckans film är två minuter lång med Julia Roberts som Moder Jords röst. Vackra naturbilder visar på det mångfald som finns, men monologen som sträcker sig över hela filmen väcker frågor och tankar som alla borde ta på allvar. Tyvärr är det den yngre generationen som kommer att få ta konsekvenserna av denna utveckling och det viktigaste är att prata om vad man kan göra både individuellt och tillsammans.

Det finns totalt 8 filmer i samma kampanj som drivs av Conservation International, och alla lyfter fram det faktum att vi inte klarar oss utan naturen, vi behöver den för att överleva. Se filmerna och fundera på vad vi kan göra…NU!

Dina cookie-inställningar hindrar dig från att se innehåll från YouTube. Du kan enkelt ändra dina inställningar för Funktionella cookies, så att du kan ta del av innehållet.

Spellista på YouTube med alla åtta filmer:
http://bit.ly/naturentalar_spellista