Nätverka och utforska framtidens lärande

En kvinna tar en selfie på sig och sina kollegor.
GEG Swedens alla kaptener på SETT 2023
Google Educator Groups (GEG) är passionerade gemenskaper av pedagoger och teknikentusiaster, helt fristående från företaget Google, och sträcker sig över hela världen. Tusentals lärare och utbildningsproffs har gått samman för att dela sina erfarenheter, idéer och goda exempel när det gäller att använda digitala verktyg i klassrummet. 

Google Educator Group Sweden är den svenska avdelningen av denna globala rörelse. GEG Sweden arbetar för att undervisningen ska förvandlas till en interaktiv och engagerande upplevelse för både elever och lärare. Här samlas engagerade pedagoger, teknikentusiaster och kreativa hjärnor för att tillsammans driva innovation och utveckling i undervisningen.

Dela erfarenheter och idéer med likasinnade pedagoger

Att vara en del av en Google Educator Group innebär att du är omgiven av likasinnade personer som brinner för att främja innovativa undervisningsmetoder. I GEG Sweden får du därför tillgång till en mängd resurser och utbildningsmaterial utformade för att hjälpa dig att integrera digital teknik i klassrummet speciellt anpassade för den svenska kontexten. 

Du får även möjlighet att delta i kostnadsfria evenemang, där du kan utbyta tankar och idéer med lärare, utforska innovativa sätt att använda Googles pedagogiska verktyg i din undervisning och ta del av handledning och praktiska tips från erfarna kollegor. Oavsett om du är nybörjare eller redan har erfarenhet av att använda Googles appar i klassrummet så finns det alltid möjlighet att lära sig mer och utvecklas vidare. 

Bygg starka globala nätverk inom utbildning

GEG Sweden är helt enkelt en plattform för kollegialt samarbete, där du kan dra nytta av den samlade kompetensen och få stöd från andra medlemmar när du utforskar de otaliga möjligheterna som Googles pedagogiska tjänster erbjuder. Men GEG Sweden handlar inte bara om digital teknik. Det handlar också om att bygga starka och varaktiga nätverk. Här kan du skapa meningsfulla kontakter och samarbeta med lärare, rektorer, administratörer och andra utbildningsproffs över hela världen. Genom att dela dina framgångar, utmaningar och idéer kan du bidra till att forma framtiden för undervisningen även på en global nivå.

Bidra till innovation och utveckling av undervisningen

Så varför inte bli en del av denna fantastiska gemenskap? Oavsett om du är nyfiken på att utforska nya digitala verktyg eller redan är en inbiten användare av Googles tjänster i klassrummet så finns det alltid något nytt att lära och något att dela. Anslut dig till Google Educator Group Sweden och bli en del av Sveriges nätverk av personer som brinner för att främja innovation och utveckling av svensk undervisning och ge våra elever de bästa förutsättningarna för att lyckas i framtiden. Bli medlem här!

Håll utkik på vår webbplats  efter alla våra kommande event, lärarfika, adminfika, lärartips och annat spännande som vi har på gång. 

Nästa år fyller GEG Sweden 10 år. Det ska vi fira!