Nu öppnar anmälan till PML18 för pedagoger från andra kommuner!

Illustration där det står Pedagog Malmö Live.

Grattis alla pedagoger på skolor utanför Malmö! Det finns platser kvar på Pedagog Malmö – live, så nu öppnar vi anmälan även för er. Helt kostnadsfritt kan du ta del av föreläsningar och workshops under en förmiddag eller eftermiddag – välj själv vad som passar bäst. Pedagog Malmö Live går av stapeln den 26:e september.

Kort om PML18:

4 teman:
• Digitalisering och framtidsspaning
• Bedömning för lärande och språkutveckling
• Ledarskap och bemötande
• Organisera för lärande

130 föreläsare (varav 110 är pedagoger på Malmöskolor!). Här hittar du hela programmet. Det kommer också att finnas tryckta på plats.

Internationella och nationella föreläsare, ex Jim Cummins (CA), David Didau (UK), Lucy Crehan (UK), Emma Frans, Micke Hermansson, Navid Modiri, Jonas Helgesson, Anna Karlefjärd, Alva Appelgren, Johanna Karlén, Joanna Lundin, Magister Nordström m fl.

Du anmäler dig till förmiddagen eller eftermiddagen och på plats är det först till kvarn som gäller på föreläsningen. Därför är det bra om du är ute i god tid ifall det är någon speciell föreläsning du har siktat in dig på. När en skola är full så kommer den att försvinna från anmälan.

Här anmäler du dig till förmiddagen

Här anmäler du dig till eftermiddagen

När du har anmält dig får du en bekräftelsekopia på dina svar. Det är denna som är din biljett in på PML18. Skriv ut eller ta med i mobilen.

Nyfiken på vad som mer finns på PML18? Här hittar du massor av information. 

Varmt välkommen till Malmö!

Text: Anna Singateh/projektledare för PML18