Pedagog Malmö Live! Öppet för alla!

Pedagog Malmö logotyp med stämpel där det står #PML15 på.

Den 29 september genomför Malmö stads skolförvaltningar en gemensam fortbildningsdag – Pedagog Malmö Live! Planering och organisation sköts av Pedagogisk Inspiration Malmö. Detta är en dag i det kollegiala lärandets tecken med ett brett utbud av olika workshoppar och föreläsningar. Nu öppnar vi upp anmälningssidan för alla och för att inte glömma bort att “Sharing is caring” så är det kostnadsfritt.

Dagen är indelad i halvdagar, vilket betyder att de som vill ta del av de workshoppar och föreläsningar väljer om de vill vara med på förmiddagen eller eftermiddagen. När man har valt mellan de alternativen bestämmer man sedan vilka två workshoppar/föreläsningar man vill vara med på.

Klicka här för att komma till anmälningssidan
Observera att programmet finns längst ner på denna sida.

De allra flesta aktiviteterna har ett kraftigt begränsat antal platser, så vänta inte för länge med att anmäla dig om det är ett seminarium eller en workshop som du är nyfiken på. Det finns också fyra föreläsningar vid varje pass där platsantalet är mellan 100 och 300.

Anmälan görs individuellt och det är först-till-kvarn principen som gäller. Alla som är anmälda kommer att få biljett och nyckelband skickad till sin skola i god tid innan den 29 september. Observera att programmet finns längst ner på denna sida. Arbetar du utanför Malmö stad behöver du även skriva din skolas postadress när du anmäler dig.

Klicka här för att komma till anmälningssidan

Dina cookie-inställningar hindrar dig från att se innehåll från YouTube. Du kan enkelt ändra dina inställningar för Funktionella cookies, så att du kan ta del av innehållet.

Om du har några frågor går det bra att höra av er till:
pedagogmalmolive[at]malmo.se