Pedagog Malmös bästa sommarappar!

Collage av appsymboler.

Vit boll med Pedagog Malmös logotype ligger bredvid två mobiltelefoner.


Under hela sommaren delar pedagoger i Malmö med sig av sina favoritappar för smartphones och plattor här på Pedagog Malmö. Pedagog Malmö är först ut med tre riktiga sommarappar som man måste ha!

Appen sommarscen Malmö.Sommarscen Malmö

Sommarscen i Malmö arrangerar varje sommar ett program utomhus för barn, unga och vuxna på närmare 40 spelplatser och scener över hela Malmö. Sammanlagt presenteras över 200 föreställningar och konserter med allt från dans, film, musik och teater till olika genreöverskridande scenkonstformer. Alltid med fri entré. I denna app hittar du program och karta som gör att du hittar till spelplatserna! Pris: 0 kr. Plattform: Android & iOS)

 

Appen badkartan.Badkartan

Varmt i bilen och sugen på ett bad? Eller vill du prova ett nytt badställe. Ta fram Badkartan och hitta badplatser i din omgivning. Med hjälp av Google Maps får du vägbeskrivning till badplatsen. Du kan även läsa vad andra användare satt för betyg och vad de skrivit om badplatsen. Pris: 0 kr.
Plattform iOs: Badkartan

 

 Appen klart.seklart.se

Är du där det bästa vädret finns? Väderprognoser för Sverige, Europa, Världen och du kan spara de platser som du själv brukar besöka. Du kan se prognoser för 14 dygn och timme för timme för första 2 dygnen. Vänd på telefonen för att se vädret som diagram!Det är inte sagt att klart.se ger det bästa vädret, men vi på Pedagog Malmö gillar det sätt som grafiken presenterar väderprognoserna. Pris: 0 kr.
Plattform iOs: klart.se

Ikonen för appen app store.Appar till din iOs-enhet (iPhone eller iPad) laddar du hem via ikonen AppStore som finns som standard på din iPhone/iPad. Du måste skapa ett konto för iTunesStore för att kunna ladda hem appar.

Ikonen för appen google play store.Appar till din Android-enhet (smartphone eller surfplatta) laddar du hem via ikonen Google Play Store (tidigare Market Place) som finns som standard på din smartphone/surfplatta.