Skånes landshövding på Apelgårdsskolan

En kvinna står i ett kök med händerna på en grön låda.
Landshövding Anneli Hulthén
Under måndagen hade vi på Apelgårdsskolan besök av Skånes landshövding Anneli Hulthén och länsledningskoordinator Chris Lindfors.

När min kollega Senad Camo och jag var på landshövdingens residens för några veckor sedan i samband med uppstarten på Världens Barn-insamlingen, undrade Skånes landshövding Anneli Hulthén ifall det finns möjlighet att använda honung från Apelgårdsskolans bikupor som representationsgåvor. Visst finns det det!

I går eftermiddag fick vi besök av landshövding Anneli Hulthén och länskoordinator Chris Lindfors, som fick en guidad rundtur på Apelgårdsskolan. Vi visade våra olika verksamheter på skolan inklusive Fritids och Allaktivitetshuset, och vi visade våra bikupor och berättade om arbetet med dessa.

Erik af Wetterstedt, min MaNOTk-kollega berättade om sina elevers arbete med First Lego League. Senad arrangerade honungsprovning där våra gäster fick provsmaka vår honung från vårens och höstens slungning och slutligen var det dags för landshövdingen att ta emot honungsburkar och samtidigt skänka pengar till vår Världens Barn-insamlingsbössa.

En person visar legobyggen för tre andra personer.
Erik af Wetterstedt, Senad Camo, Landshövding Anneli Hulthén och Chris Lindfors