Start av fritidshemsblogg

Skärmbild från Skolverket.

Hej alla intresserade!

Vi heter Magnus Jervill och Jörgen Ekberg och arbetar som utvecklingssamordnare för fritidshemsverksamheten i Malmö Stad. Vår arbetsplats är Pedagogisk Inspiration/Grundskoleförvaltningen.

Nu startar vi en blogg kring fritidshemsutveckling. Ni kan följa vårt arbete i att skapa en större likvärdighet och utveckling på våra fritidshem i Malmö. Tanken är också att ni som känner att ni har ett arbete ni vill dela med er skall ha möjlighet att göra gästinlägg och vara med att sprida goda och intressanta exempel från era verksamheter så andra kan ta del av dem och låta sig inspireras.

Med dessa rader startar vi det gemensamma arbete vi har framför oss att höja kvalitén och skapa barnens bästa fritidshem.

Här kan du ta del av en jättebra film från skolverket kring fritidshemmets uppdrag. En god ide är att tipsa er skolledare att få se filmen tillsammans med andra yrkesgrupper på era skolor och ha den som en utgångpunkt i en samverkansdiskussion.

Dina cookie-inställningar hindrar dig från att se innehåll från YouTube. Du kan enkelt ändra dina inställningar för Funktionella cookies, så att du kan ta del av innehållet.

Ha det gott!

Magnus och Jörgen