Zlatan Plaza – Vad hände sedan?

Som en avslutning på det InnoCarnival-uppdrag våra elever fick av Stadsbyggnadskontoret bjöds det igår in till presentation på Tegelhuset i Rosengård: Inbjudan om Zlatanplaza.

 

 

 

Våra elever representerades av Ammar, Gzim och Sanadie. De  gjorde en mycket fin presentation av sina och klasskamraternas idéer och arbete med det ämnesövergripande projektet Zlatan Plaza inför en publik på ett tjugotal intresserade personer. Flera personer runt bord.

 

 

 

De som valt att komma för att lyssna på våra elever representerade olika delar av Område Öster, MKB, Stadsbyggnadskontoret, Gatukontoret, Malmö Högskola och Naturskyddsföreningen.

Flera personer runt bord.

 

 

Efter den utförliga presentationen där Ammar, Gzim och Sanadie berättade om allt ifrån social hållbarhet till hydroponiska takodlingar visades filmen om Zlatan Plaza. Därefter var det frågestund och som avrundning på denna timme fick eleverna fantastiskt fin feed back från publiken!

Två mycket glada och stolta lärare (Camilla och jag) till dessa och alla våra andra duktiga elever gick med lätta steg tillbaka till Apelgårdsskolan med lite ny välbehövlig energi!

Tack Anna och Julia för att ni ordnade denna fina avslutning på projektet!

Och vem vet? Vi kanske får se någon eller några av elevernas goda idéer förverkligas någon gång i framtiden…