10 000 besökare senaste månaden på Pedagog Malmö!

Pedagog Malmös logotype.

Vi i redaktionen för Pedagog Malmö var ärligt talat lite oroliga i slutet av sommaren. Vår statistik visade tydligt att ni besökare har gjort annat än att surfa på nätet under sommaren. Skulle ni hitta tillbaka när semestern var slut?

Champange och en uppslagen dator med Pedagog Malmö på skärmen.

I våras satte redaktionen upp några ”delmål”, 10 000 besökare under en månad var ett av de målen. Sedan har vi gissat och skojat om när vi skulle nå vårt mål.

Bloggarna är bland det mest populära av Pedagog Malmös innehåll. Vi är otroligt glada över våra bloggare som inspirerar på så många sätt. Modiga, nyfikna, kompetenta pedagoger som vill dela med av sin vardag med tips och kunskaper, misstag och framgångar.

Det är också så roligt med alla pedagoger som vill vara med och sprida inspiration genom att dela med av arbetssätt, pedagogiska tankar och arbetsvardagen i artiklar och filmer på Pedagog Malmö. För att citera SåSant: viktigt och verkligt.

Tillsammans har vi redan nu nått delmålet. 10 000 besökare på en månad.

Så ett stort och varmt välkommen till Pedagog Malmö alla trogna, nya, nyfikna, klickande, kommenterande, tysta, kunskapsdelande, nätverkande, läsande och filmtittande besökare, och alla ni andra som också besöker oss.

Hoppas verkligen att du fortsätter titta in här titt som tätt. Och bidra gärna med innehåll. Starta en blogg, kommentera eller tipsa oss om artiklar eller filmer som vi kan göra.

Sara Arildsson
Huvudredaktör, Pedagog Malmö