God Jul och Gott Nytt År från Malmö delar!

Julkort

Malmö delar låter årets sista blogginlägg blicka både bakåt och framåt. Det blev ett år som ingen hade kunnat tänka sig!

En pandemi trängde sig på i våra liv och inget blev som förr. Förutom att nysa i armvecket, tvätta händerna och hålla avstånd blev digitala möten och distansundervisning nya inslag i vår vardag. Under våren riktade Malmö delar allt fokus på distansundervisning. Vi tackar ödmjukast alla lärare som delat med sig av material i kaotiska tider. Tack! Vi passar på att lyfta fram de mest välbesökta distansstudierna:

  1. Välj ett spansktalande land
  2. Arbeta med litteratur på distans
  3. Virtuell rundvandring på världens museum

När gymnasieskolan gick på distans sköt besökssiffrorna på Malmö delar i höjden. Till vår stora glädje upptäcker allt fler vad Malmö delar har att erbjuda. I dagsläget har vi runt 10 000 unika besökare per månad. 

Vill du veta vad som händer på Malmö delar framöver – läs våra veckovisa blogginlägg eller prenumerera på Pedagog Malmös nyhetsbrev. Ny vecka innebär nytt tema på startsidan. Teman som följer både världshändelser och händelser i skolans värld. 

Nästa år hoppas vi på just ditt bidrag. Vill du dela med dig av dina bästa lektioner, uppgifter eller arbetsområden. Hör av dig! 

Vi önskar dig ett alldeles förträffligt 2021 med hopp om fysiska möten, närhet och mycket värme!

Gott Nytt! 

Tecknade ansikten i svart cirkel.
Lena och Annika – redaktörer på ”Malmö delar”.