HJÄLP oss att göra 2021 ännu bättre

Rosa bakgrund och texten: läsarundersökning, hjälp oss bli bättre, snabbt och enkelt.

Välkomna tillbaka alla ni som jobbar i skolans värld. Att skriva välkomna tillbaka till vardagen blir lite missvisande för ännu är inget sig riktigt likt och dagarna mer oberäkneliga än förut. Vi på Malmö delar vill göra vad vi kan för att underlätta för er alla men för att vi ska satsa på rätt saker behöver vi er hjälp!

Läsarundersökning

Malmö delar är till för Malmös lärare av Malmös lärare och vårt absoluta fokus är att inspirera, underlätta och förenkla för er i er ännu turbulenta vardag. Vi vill därför veta vad ni letar efter, behöver och önskar för att kunna fylla sidan med relevant och intressant innehåll!

Vi skulle uppskatta om du vill ta några minuter för att fylla i vår Läsarundersökning som just nu ligger på startsidan. Det tar bara några minuter av din tid men spelar stor roll för vad vi satsar på framöver.

Utedag i Vomb

Denna vecka hittar du på framsidan även en planering för en utedag i Vombs fure. Hit kan ni åka i egen regi eller med Pedagogisk Inspiration, information om detta finns i resursen. 

Nya Slottsträdgården

Vill ni göra en exkursion på promenadavstånd passar det perfekt att besöka Nya Linnéträdgården i Slottsträdgården här i Malmö. Använd er gärna av lärarhandledningen med 6 stopp och lär om växter och årstider i vår närmiljö. 

Med förhoppning om ett soligt och bättre 2021!

Tecknade ansikten i svart cirkel.
Lena och Annika – redaktörer på ”Malmö delar”.