Matematikföreläsning utbytt

Pedagog Malmö logotyp med stämpel där det står #PML15 på.

Föreläsningen ”Vårt nya upplägg av matematikundervisningen i åk 7-9” utgår och ersätts med den under förmiddagen redan fullbokade ”Arbeta med barnkonventionen i SV/SVA och SO”.

Så ni som inte fick chansen att boka in er till Melanie och Cissi får här ytterligare en.

Pedagog Malmö Live välkomnar Mélanie Piedoie och Cissi Andersson på Möllevångsskolan, som kommer att föreläsa om hur de undervisar, motiverar och engagerar eleverna i sitt ämnesövergripande arbete med World’s Children’s Prize, eller Barnens nobelpris som det också kallas. Arbetet involverar såväl svenska och so som de övergripande målen i grundskolans första och andra kapitel. Deras syfte är att konkretisera demokratiprocessen och göra eleverna medvetna om sin och andras roll i vårt globala samhälle.

Dina cookie-inställningar hindrar dig från att se innehåll från YouTube. Du kan enkelt ändra dina inställningar för Funktionella cookies, så att du kan ta del av innehållet.

Pedagogisk Inspiration Malmös förvaltningsgemensamma studiedag Pedagog Malmö Live går av stapeln den 29 september och Mélanie och Cissi ser du kl 10.30-12.00 på Malmö latin.
Och nu även kl 15.00-16.30 på Pauliskolan!