Sofielundsskolans Nalleresan.se i final hos Webbstjärnan!

Nalle och banderoll där det står: Nominerad till final

Nalle och banderoll där det står: Nominerad till final

Sofielundsskolans nalleresan.se har nominerats till final i Webbstjärnans tävling om bästa pedagogiska webbplats 2012!

Den 16 maj är det prisutdelning hos Webbstjärnan.se och då utses den bästa webbplatsen som vinner 20.000 kronor. Nalleresan tävlar också om att bli bästa webbplats i sin tävlingsklass, grundskola 1-5. Där är vinstsumman är 10.000 kr. Läs mer om de nominerade lagen hos Webbstjärnan.se här.

Hallå Barbro,
textillärare på Sofielundsskolan och initiativtagare till nalleresan.se

Hur känns det?Kvinna ler mot kamera.

– Jag är så glad över vår bloggs framgång! Barnen är så lyckliga och det är först nu som de verkligen har förstått att vi också är med i en tävling. Jag är tacksam över alla skolor och förskolor som har engagerat och fortfarande engagerar sig i projektet.

– Jag, ytterligare en vuxen samt tre barn från klassen kommer att åka till Webbstjärnan i Stockholm för att vara med vid finalen den 16 maj.

– Fast det som oroar oss främst just nu är att nallen inte har hört av sig sedan första veckan i april. Vi vet att den är på väg till Lövånger, söder om Skellefteå. Jag ska maila sista skolan och höra efter litegrann. Det behövs ett inlägg utifrån nu…

– Vi tävlar mot riktigt bra bloggar. Fast någonstans bland allt det här måste jag tro på vår blogg som bjuder in så många skolor. En blogg som är väl genomtänkt och lättnavigerad. Det är roligt att visa för andra skolor runt om i Sverige att det går att använda bloggar i sin undervisning.

Följ Webbstjärnans final och prisutdelning den 16 maj kl via direktsändning på webben från www.webbstjarnan.se !

Läs tidigare artikel på Pedagog Malmö om Nalleresan.se här.

Text & foto:
Charlotte Christoffersen