Välkommen på produktmässa för lek- och skapandematerial 20/10

Inbjudan till produktmässa.

Save the date: För dig som handlar lek- och skapandematerial! Fredagen den 20 oktober 2017 är det produktmässa i aulan på Rönnen, Rönnblomsgatan 6A.

Här möter du våra leverantörer som finns inom de nya avtalen inom lek- och skapandematerial. Vi som har arbetat med ramavtalen finns också på plats. Du får möjlighet att titta och känna på de upphandlade produkterna och ställa frågor. En utförligare inbjudan kommer senare men notera datumet redan nu.

Jag har varit delaktig i arbetet  med nya ramavtalen för lek- och skapandematerial. Representanter från förskoleförvaltningen, kulturförvaltningen, stadskontoret och miljöförvaltningen har arbetat tillsammans. Vårat huvudsyfte har varit att få schyssta grejer till bra pris. Vi har arbetat för säkerhet i många aspekter. I de nya avtalen kommer det finnas ett grundsortiment. Genom ett fast grundsortimentet får vi lägre priser på sådant som verksamheten behöver och som vi handlar ofta. Hög kvalité till lägre pris. Produkter som ingår i upphandlat grundsortiment har valts ut utifrån pedagogik, funktion, kvalitet och miljö- och kemikalieegenskaper. Detta arbetssätt med olika aspekter och kompetenser är unikt!

Inbjudan kommer framöver. Hoppas vi ses på mässan!


Sex personer sitter på bänk utomhus.
Det här är vi som tillsammans arbetat med nya avtalen.

 

 

 

 

 

 

Vi som tillsammans arbetat med nya avtalen:

Från förskoleförvaltningen: Karin Bergmark (utvecklingspedagog), Anders Johansson (utvecklingssekreterare), Siv Engman Persson (inköpssamordnare), David Levin (kommunikatör).
Från kulturförvaltningen: Sofia Ek Landén (specialpedagog).
Från miljöförvaltningen: Matilde Törnqvist (projektledare Malmö stads kemikalieplan). Från stadskontoret: Anna Löfström (hållbarhetskoordinator), Bo Nilsson (upphandlare).

 


 

Text: Matilde Törnqvist