Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Sonia Tota – verbal dyspraxi, vad är det?

Sonia Tota.

I mitt uppdrag som logoped vid Grundsärskolans resursteam möter jag elever med kommunikativa funktionsnedsättningar. I denna föreläsning tänkte jag belysa ämnet verbal dyspraxi. Vad är verbal dyspraxi? Och vad innebär det för elevens språkutveckling och inlärning?
Elever med verbal dyspraxi kräver riktat stöd, och trots att deras svårigheter till det yttre kan likna andra typer av språkstörningar, så handlar det om en specifik problematik, som kräver specifika riktade insatser.

Lyssna på Sonia Tota på Pedagog Malmö Live! den 27 september.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.