Publicerat:

Matematik och programmering

Skolverket vill att digital kompetens och programmering ska stärkas i skolan. Matematikutvecklarna på Pedagogisk Inspiration erbjuder utbildning i grunderna i programmering för pedagog/lärare, fritidspedagog eller specialpedagog/lärare samt två tillfällen där vi hjälper dig att starta arbetet med eleverna i klassrummet.

Nafi och Maria erbjuder en utbildning på PI. På grund av det stora intresset vill vi nu betona att vi erbjuder samma utbildning ute på din skola. Kursen ger dig konkreta matematiska exempel för hur du ska kunna arbeta med programmering i Scratch tillsammans med dina elever.

Kontakta oss vid intresse!

maria.dellrup@malmo.se

nafi.zanjani@malmo.se

scratchbild

Bild:Wikipedia

 

Text: Maria Dellrup & Nafi Zanjani

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.