Gå direkt till innehållet

Matematik och programmering

Publicerat: Skribent: Gästbloggare
Porträtt av Maria och Nafi.

Skolverket vill att digital kompetens och programmering ska stärkas i skolan. Matematikutvecklarna på Pedagogisk Inspiration erbjuder utbildning i grunderna i programmering för pedagog/lärare, fritidspedagog eller specialpedagog/lärare samt två tillfällen där vi hjälper dig att starta arbetet med eleverna i klassrummet.

Nafi och Maria erbjuder en utbildning på PI. På grund av det stora intresset vill vi nu betona att vi erbjuder samma utbildning ute på din skola. Kursen ger dig konkreta matematiska exempel för hur du ska kunna arbeta med programmering i Scratch tillsammans med dina elever.

Kontakta oss vid intresse!

maria.dellrup@malmo.se

nafi.zanjani@malmo.se

Logotyp för Scratch - en gul katt.

Bild:Wikipedia

 

Text: Maria Dellrup & Nafi Zanjani

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!