Barn står längst ut på brygga redo att hoppa i Öresund.

Och nu så har sommaren kommit…

Nu är den här, sommaren, och med det så drar Pedagog Malmö ner på takten. Vi kommer att återkomma i höst med fler artiklar och blogginlägg. Men först vill vi säga tack.

Pedagog Malmö startades 2011 med målet att öka det kollegiala lärandet i Malmö för pedagogisk personal i förskola, grundskola, gymnasieskola och vuxenutbildning. Sedan dess har det skrivits ett stort antal artiklar, gjorts filmer, poddavsnitt och bjudits in till massor av utbildningar.

Det hela baseras på att ni som jobbar i Malmö vill dela med er av er kunskap och kompetens. Att ni vågar berätta om det som gick bra, om det som inte gick bra, om det som fick er att tänka efter och om det som utmanade er. Att inspirera varandra och delta i ett kollegialt lärande handlar inte bara om att berätta solskenshistorier – det handlar om att dela med sig av allt det som nämns ovan. Det är först då vi kan få till ett lärande.

Så tack till alla er som bidragit och till alla er som läser! Vi hörs igen i höst.

Tillsammans blir vi bättre!

Tips: Språkutveckling och transspråkande

Sommarens lästips blir en sammanställning med temat “språkutveckling och transspråkande”. Redaktionen har valt ut några av alla de artiklar som har publicerats under senaste terminen.