Gå direkt till innehållet
Barn står längst ut på brygga redo att hoppa i Öresund.

Och nu så har sommaren kommit…

Publicerat: Skribent: Red. Pedagog Malmö

Nu är den här, sommaren, och med det så drar Pedagog Malmö ner på takten. Vi kommer att återkomma i höst med fler artiklar och blogginlägg. Men först vill vi säga tack.

Pedagog Malmö startades 2011 med målet att öka det kollegiala lärandet i Malmö för pedagogisk personal i förskola, grundskola, gymnasieskola och vuxenutbildning. Sedan dess har det skrivits ett stort antal artiklar, gjorts filmer, poddavsnitt och bjudits in till massor av utbildningar.

Det hela baseras på att ni som jobbar i Malmö vill dela med er av er kunskap och kompetens. Att ni vågar berätta om det som gick bra, om det som inte gick bra, om det som fick er att tänka efter och om det som utmanade er. Att inspirera varandra och delta i ett kollegialt lärande handlar inte bara om att berätta solskenshistorier – det handlar om att dela med sig av allt det som nämns ovan. Det är först då vi kan få till ett lärande.

Så tack till alla er som bidragit och till alla er som läser! Vi hörs igen i höst.

Tillsammans blir vi bättre!

Tips: Språkutveckling och transspråkande

Sommarens lästips blir en sammanställning med temat “språkutveckling och transspråkande”. Redaktionen har valt ut några av alla de artiklar som har publicerats under senaste terminen.

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!