Hjälp oss utvärdera Pedagog Malmö live

Programledare och gäster står i studio.

Stort tack till alla som följde livesändningen och till er som deltog i dialogmöten under förmiddagens Pedagog Malmö live. Tack också till er som redan fyllt i utvärderingen. Vi är så tacksamma om fler vill ta en liten stund och fylla i den korta utvärderingen.

Du hittar utvärderingen här. 

Två personer tar en selfie framför ett ordmoln.Livesändningen finns tillgänglig i sin helhet, men den kommer inom kort att redigeras och läggas upp på PML-sajten som separata inslag. Vi hoppas att ni som drabbades av teknikstrulet i morse har möjlighet att titta i efterhand. Vi är så ledsna över att det strulade, och felsöker fortfarande hur det kunde ske trots utökad serverkapacitet, ram-minne och annan teknisk förberedelse. Stort tack för ert tålamod!

Du hittar livesändningen här.

Vi vill också passa på att säga TACK till alla grymma pedagoger som har delat med sig av sin kunskap och klokskap och visat mod genom att spela in en föreläsning. Det är ni som skapat innehåll!

Du hittar alla föreläsningar här. 

Tack också till Malik Sillah från Pauliskolan, som gjorde en stabil insats som moderator. Lugn, trygg och med glimten i ögat, eller hur?

Hälsningar från hela PML-teamet:
Fredrik Thunberg, Kristian Ingers, Mette Mjöberg Tegnander och Anna Singhateh (i bild tillsammans med Malik Sillah)