Julhälsning

Nu närmar sig julen oss med stormfart och storm har det varit. Tyvärr känns det inte som vi ska få en vit jul i år heller men det viktigaste är att man får vara tillsammans med nära och kära. Därför är det också viktigt att skänka en jultanke till alla de som är ensamma under julen av olika anledningar.

Denna termin har varit en händelserik sådan för oss, med många uppdrag men samtidigt många trevliga, intressanta och givande möten med personal, skolledare och insyn i fritidshemmens verksamheter.

Nu när det är jullov vet vi att det blir lite lugnare för alla och för de elever som ska vara på fritids blir det också möjlighet till lite andra aktiviteter. Därför tänkte vi lämna tips på en sida där ni kan hämta inspiration till vad man kan göra med lite kartonger för att skapa fantasifulla lekar. Så släng inte era kartonger utan använd dem istället och låt elevernas fantasi få flöda.

Dina cookie-inställningar hindrar dig från att se innehåll från YouTube. Du kan enkelt ändra dina inställningar för Funktionella cookies, så att du kan ta del av innehållet.

På denna sida finns det flera bra filmer att hämta idéer från. Lycka till!!!

Därmed vill vi önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År

Med bästa hälsningar

Jörgen Ekberg och Magnus Jervill