Gå direkt till innehållet

Såhär vill jag ha det i skolan och på fritids – nu även på norska!

Publicerat: Skribent: Ida Rosqvist

I samarbete med Statped har nu stödmaterialet Såhär vill jag ha det i skolan och Såhär vill jag ha det på fritids blivit översatt till norska. Det är ett material som många verkar ha nytta av i sina verksamheter så det är roligt att det kommer fler skolor och elever till gagn. Förhoppningsvis kommer det även finnas översatt till andra språk inom kort.

Det norska materialet hittar du på Statpeds hemsida:

De svenska versionerna hittar du mer info om och nedladdningslänk till här:

 

Det här är ett inlägg i inläggsserien om hur bildstöd kan användas på olika sätt inom pedagogisk verksamhet. Du hittar övriga inlägg här:

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!